¿QUÉ SOM?

Filosofia de funcionament i creacio de la penya

"blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural", es la primera penya del LLevant Unio Deportiva que funciona principalment a través d'Internet. Com a penya llevantinista es pionera en este tipo d'associacions "virtuals", i per aixo la seua filosofia de funcionament es totalment diferent a les demes penyes existents. La participacio en el devindre de l'entitat sera sempre a través de la xarcia mundial d'informacio: Internet, i unicament, en la forma que els seus membres vullguen, podran participar "fisicament" en qualsevol activitat que estiga relacionada en les finalitats de l'Associacio. Tambe pots vore detalladament les nostres FINALITATS principals i basiques, i tambe les nostres ACTIVITATS.

Decembre de 1999 - Entrada de la Pagina OficialPensem que el recolzament cap al nostre club es pot fer, perfectament, des de qualsevol lloc del mon, sempre i quan es tinga a l'abast un mig de comunicacio (Internet), per a poder funcionar d'una forma relativament pausada, i en la participacio que cada membre vullga donar-li en el seu temps lliure. No es precis el fer reunions, ni tampoc la presencia fisica en cap lloc per a funcionar com a penya perfectament oficial d'acort en les lleis. Estem reconeguts per totes les administracions necessaries per a poder treballar dins del mon associacioniste sense cap pega, i en tots els deures coverts reglamentariament.

"blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural", no te seu social (encara que si direccio postal per al correu ordinari), l'unica seu social que es pot definir com a tal, es esta pagina oficial de la penya en Internet (http://www.blaugraneta.com), a on tots els membres podem estar en contacte i coneixer totes les novetats, comunicats i noticies de la penya. Tampoc tenim l'obligacio de fer-ne Assamblees Generals ni reunions (encara que si que fem les obligatories per LLei, i sempre de forma optativa per als membres), per aixo podem tindre membres de l'entitat al voltant de tot lo mon, puix la nostra comunicacio i conexio es fa a través d'Internet, i com tot lo mon sap, esta comunicacio no ne te distancies.

Als membres de la penya ningu els pot exigir participacio de qualsevol sentit, ni per a organisar viages, ni per a fer-ne sopars, ni per anar al camp, ni per a portar pancartes, ni per a vendre loteria ni res paregut, encara que qualsevol forma d'ajuda i participacio sera ben rebuda per part dels demes membres de l'entitat. La participacio de cadascu d'ells es prou important per a la penya, tots podem aportar alguna coseta, i el punt final es la nostra pagina oficial en Internet. Esta pagina no sera propietat exclusiva del Consell Directiu de l'Associacio, puix tots els membres podran voluntariament ajudar a la seua expansio i actualisacio, de la mateixa forma que en qualsevol activitat que els membres vullguen fer. La filosofia d'esta entitat es pot resumir en un dit valencià que diu, que "tota pedra fa paret", i aixina pensem que es,  en la participacio (siga quin siga) de cada membre, farem una penya activa, coneguda, gran, i important en la forma que nosatres pensem.

"blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural", està inscrita com a tal penya, en el Registre d'Associacions depenent de la Conselleria d'Administracions Publiques, des del 5 de març de 2001, en la Seccio Primera del Registre Provincial de Valencia, i en el numero 11.401. Al mateix temps tambe estem reconeguts per la propia Delegacio de Penyes LLevantinistes, a la qual ya hem acodit a les seues Assamblees en la seu de la propia Delegacio. Disponem d'Estatuts oficials aprovats, i normes per a regir l'Associacio, i tenim els carrecs directius triats per eleccio lliure (Secretari, Tesorer, Vicepresident, Vocals i President). El ser membre de l'entitat, comporta ser penyiste oficial del LLevant Unio Deportiva SAD en tots els seus aspectes, puix estem al dia en lo que es referix a les quotes de la Delegacio de Penyes LLevantinistes, i per aixo disponem de veu i vot en totes les seues Assamblees.

El futur de la penya es que les seues actuacions vagen sempre encaminades a treballar a través d'Internet, encara que no deixem a banda la forma de treballar tradicional, ya que com tambe tenim membres prop de la ciutat de Valencia, no descartem fer reunions i sopars dels penyistes de la mateixa. Dispondrem tambe de charrades escrites a través d'Internet, comunicacio directa a través de la llista de correu privada de la penya (en la qual de forma interna i privada tots els membres estem permanentment comunicats), i continuarém en els concursos i premis que pugam fer pel nostre conte a través de la xarcia.

Ademés, ser membre de la nostra penya, tindra la ventaja de poder fruir de totes les opcions que dona pertanyir a la Delegacio de Penyes LLevantinistes, com per eixemple desconte en els viages organisats, en els abonaments, en els sopars-reunions, i demes coses. Tambe, pensant en la gent jove, tampoc tenim llimit d'edat per a pertanyir a la mateixa, i tampoc es problema ser membre d'una atra penya, puix pensem que les ventages i els inconvenients no son els mateixos, i cadascuna treballa d'una forma diferent, una a través del tipo-penya habitual, i nosatres en el tipo-penya virtual.

Be, aixina mes o manco es l'existencia d'esta penya, si necessiteu mes informacio, poseu-vos en contacte en NOSATRES, nomes comentar-vos que estem en fase de creiximent i expansio, i pensem que es una bona idea que existixca una penya que funcione sobretot a través d'Internet, puix es un mig de comunicacio en un futur impressionant. Aixina que recolzem a l'equip en la forma que pugam desijar, i recordeu que sempre... ¡Amunt LLevant!

 

 

© 1999-2012 blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural