LA LLISTA DE CORREU DEL LLEVANT UNIO DEPORTIVA

El nexe d'unio granota en Internet

Benvengut a la primera llista de correu del LLevant Unio Deportiva SAD en Internet. Esta llista està dedicada a l'equip de futbol deca de Valencia, i la seua funcio es la de tindre permanentment informats als aficionats granotes, de totes les noticies al voltant d'este benvolgut equip. Per ad aixo demane una participacio activa, tolerant i constructiva a tots. Volem evitar les discussions fora de to, i els comentaris radicalisats que no siguen de forma educada, i clar, sempre en respecte cap als demes.

La creacio i funcionament d'esta llista es molt senzilla, i inclus si voleu, podeu vore una breu HISTORIA de cóm va naixer este mig de comunicacio electronic. Actualment la llista de distribucio te al voltant de 70 membres correctament inscrits, i cada vegada que un membre envia un mensage a la llista, esta fa el reenviament a tots els membres de la mateixa, d'esta forma es facilita la comunicacio entre tots els membres de la forma mes senzilla, enviant un simple correu. Per a apuntar-se en la LLista de Correu, unicament teniu que escriure la vostra direccio de correu electronic en el següent apartat:

 

LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva

Automaticament el servidor de la llista li enviarà un correu electronic demanant la confirmacio de la seua subscripcio a la llista. Nomes teniu que punchar sobre la paraula "SUBSCRIBIR", i automaticament passareu a formar part de la gran familia llevantinista a través d'Internet. Al remat se vos enviarà un correu electronic de benvenguda al conte de correu que hajau subscrit en la llista. Si tinguereu cap problema a l'hora de la confirmacio de l'inscripcio, per favor poseu-se en contacte en l'administrador de la llista de correu.

Res mes, recomane a tot lo mon que una vegada haja fet correctament el proces d'inscripcio, envie un mensage de presentacio a la llista per a donar-se a coneixer als demes membres granotes. D'esta forma es facilita la comunicacio i coneiximent entre els integrants de la propia llista de correu. Aixina que una vegada fet tot aço, i estant apuntats en la llista, ya podeu participar en comentaris, idees, preguntes, dubtes i demes coses a través d'este nou nexe d'unio llevantinista. Recordeu que per a enviar els correus electronics a la propia llista, i aixina comunicar-se en la resta d'aficionats granotes, teniu que utilisar la següent direccio electronica:

 

 

© 1999-2012 blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural