LA PORRA DUMENGE

Porra dels aficionats granotes en els resultats de partits oficials

BREU HISTORIA DE LA PORRA.

La data d'inici d'esta Porra va ser el dumenge 18 de Febrer de 2001, en la jornada 25 de la temporada 2000/2001 de la 2¬ Divisio A. L'idea va sorgir d'un membre de la propia LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, Vicente Molto, i va ser l'inici d'un joc molt demanat pels aficionats granotes, i de gran aceptacio i participacio per part dels membres de la llista. Les edicions de la Porra Dumenge coincidixen en les temporades oficials del propi equip granota, i tant l'inici com el final de la Porra, s'aplicarÓ al primer i a l'ultim partit oficial de l'equip. Per aixo, en esta temporada 2014/2015, es posarÓ en marcha la 15¬ EDICIO d'esta prestigiosa, i ya veterana, Porra granota.

Les normes per a la participacio en la Porra son prou simples, i des dels seus inicis nomes han variat en poquetes regles, aixina que es pot dir que des del principi, ha hagut una bona aceptacio tant del seu funcionament, com del nom que identifica esta Porra. I es que tenint en conte que la majoria dels partits oficials que juga el nostre equip es en dumenge, es pensÓ en afegir este gentilici a la nostra Porra, passant des d'eixe moment a nomenar-se: PORRA DUMENGE.

PARTICIPACIO EN LA PORRA.

Per a participar en la Porra s'ha d'estar inscrit correctament en la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, o en su defecte, participar de forma individual en els Events organisats per la penya en la pagina oficial de la mateixa en Facebook (http://facebook.com/blaugraneta), d'esta forma (al ser tots els membres part i juge), s'eviten les males interpretacions i tots i cadascu dels membres de la llista o dels perfils en Facebbok, poden vore els pronostics dels participants abans de jugar-se el partit. Per a inscriure's en la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, per favor visiteu la SECCIO que ne tenim dedicada dins d'esta pagina oficial.

El funcionament es molt facil, i unicament es deu d'enviar un correu electronic a la LLista de Correu, o participar en el Event organisat en Facebbok, en el pronostic del resultat final del partit, i en els golejadors de l'equip granota (en cas que hi hagueren), puix esta Porra es un poquet especial, i ademes de puntuar l'encert del resultat i el signe del partit, tambe puntua l'encert dels golejadors granotes.

Recordem que des de fa quatre temporades, estÓ opertiva la possibilitat de participar a travÚs de la pagina oficial que la nostra penya te la xarcia social Facebook, a travÚs de la seua pagina personal http://facebook.com/blaugraneta Esta es una atra forma de donar mes possibilitats de participacio, per lo que des de la nostra associacio pensem que es una bona forma de potenciar el nostre Trofeu.

PUNTUACIO DE LA PORRA.

Per a contabilisar la puntuacio en la Porra, existixen varies apartats per a fer-ho, i tots es sumen per al calcul final... son els segŘents:

- 5 punts per encertar el resultat del partit, la valoracio mes facil d'entendre.

- 3 punts si encertem el signe del partit (1-X-2), encara que estos tres punts inicials varien conforme passen les jornades, donant mes valor a l'encert del signe en els ultims partits. Eixemple: si encertem el signe en la jornada 1... serien 3,00 punts, pero si ho encertem en la jornada 12, serien 3,36 punts ( 3,00 x 1,12 = 3,36 ).

- 1 punt per cada golejador granota encertat, i 3 punts mes si ademes encertem tots els golejadors del nostre equip. Per a poder sumar els punts obtenguts en l'encert dels golejadors, es necessari haver-ne encertat el resultat del partit, si no fora aixina no es podrien contabilisar estos punts.

Ademes tambe s'afig el tema del percentage en l'encert dels golejadors, puix d'esta forma es pot puntuar en forma de tant per cent depenent del numero de golejadors encertats en el pronostic. Aixina, si s'encerta la totalitat dels golejadors pronosticats, s'afig un 100% a la suma de 3 punts totals que hi ha cada partit en lloc, si per eixemple, nomes s'encerta 1 dels tres golejadors pronosticats, s'afig un 33% dels 3 punts en lloc, i aixina percentualment per l'encert dels golejadors, a la fi de la Porra de cada jornada, estos percentages es convertixen en punts, cosa que fa que esta Porra no siga nomes per l'encert del resultat, animant la participacio cada semana.

Encara que ašo de les sumes de les puntuacions i els percentages per golejadors parega un poc complicat, el funcionament no deixa de ser simple, unicament es deu d'enviar un resultat del partit i els noms del golejadors granotes, si n'hi ha... clar, i de lo demes (classificacions i puntuacions), ya es fara despres.

NOTA: Per a poder contabilisar als participants en la classificacio final del trofeu, es deu participar com a minim, en tres ocasions a lo llarc de tota la temporada oficial, si no es aixina, no es podran tindre en conte ad eixos participants en la relacio final de la temporada.

PRONOSTICS DE LA PORRA.

Els pronostics de la Porra es tindran que enviar (com ya hem comentat) a travÚs de la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, o a travÚs de la pagina personal de l'associacio en la xarcia social Facebook, d'esta forma es prega i aconsella que es faša l'enviament fins a 2 hores abans de la realisacio del partit. Despres d'este determini sera l'organisador de la Porra qui decidirÓ la validea o no del pronostic. Com a norma general, per a evitar problemes i dubtes, no es tindra en conte qualsevol pronostic de la Porra que no haja segut enviada com a minim en una hora d'antelacio a la disputa del partit en qŘestio.

RESULTATS I DIFUSIO DE LA PORRA.

Els resultats i classificacions de la Porra, es faran publiques a travÚs d'esta propia pagina, de la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, o de la pagina personal de la penya en la xarcia social Facebook. Encara que no siga semanal, si que haura una actualisacio de les taules classificatories, com a minim una vegada cada mes a lo llarc de l'edicio actual. De tal forma tambe s'intentarÓ donar la maxima difusio possible a travÚs d'esta pagina oficial de la penya llevantinista blaugraNET@.

Per als possibles empats en les taules classificatories entre els aficionats granotes, s'ha pensat en fer sumes relatives als partits pronosticats en tota la temporada i en el historic del trofeu, aixina cada participant portarÓ dos numeros al costat dels seus punts totals, i que indicarÓ el primer la suma de participacions en la temporada, i el segon, el numero de participacions historic en el trofeu. Este numero unicament s'utilisarÓ per a desfer els casos d'empat entre aficionats, perque contin˙a manant el numero de punts totals entre els propis participants.

CLASSIFICACIONS FINALS D'ANTERIORS EDICIONS

Totes les edicions de la Porra Dumenge des dels seus inicis

 

TEMPORADA 2014/2015

En la temporada 2014/2015, el participant ALFONSO MAGRANER, ha segut el guanyador oficial de la 15¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2013/2014

En la temporada 2013/2014, el participant ALEIXANDRE FUENTES, ha segut el guanyador oficial de la 14¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2012/2013

En la temporada 2012/2013, la participant MARIA CARMEN SANCHIS, ha segut la guanyadora oficial de la 13¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2011/2012

En la temporada 2011/2012, el participant JOSEMI LATORRE, ha segut el guanyador oficial de la 12¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2010/2011

En la temporada 2010/2011, el participant XAVI TARAZONA, ha segut el guanyador oficial de la 11¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2009/2010

En la temporada 2009/2010, el participant MARIANO CONESA, ha segut el guanyador oficial de la 10¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2008/2009

En la temporada 2008/2009, la participant MARIA CARMEN VICENT, ha segut la guanyadora oficial de la 9¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2007/2008

En la temporada 2007/2008, la participant  MARIA CARMEN VICENT, ha segut la guanyadora oficial de la 8¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2006/2007

En la temporada 2006/2007, la participant ISABEL ROGER, ha segut la guanyadora oficial de la 7¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2005/2006

En la temporada 2005/2006, el participant DOMINIC KEOWN, ha segut el guanyador oficial de la 6¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2004/2005

En la temporada 2004/2005, el participant LIAM KEOWN,  ha  segut  el  guanyador  oficial  de la 5¬ Edicto de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2003/2004

En la temporada 2003/2004, el participant ALEIXANDRE FUENTES, ha segut el guanyador oficial de la 4¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2002/2003

En la temporada 2000/2001, el participant JAVIER BLEDA, ha segut el guanyador oficial de la 3¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2001/2002

En la temporada 2001/2002, el participant CHIMO LACUEVA, ha segut el guanyador oficial de la 2¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

TEMPORADA 2000/2001

En la temporada 2000/2001, el participant ALEIXANDRE FUENTES, ha segut el guanyador oficial de la 1¬ Edicio de la nostra benvolguda Porra Dumenge.

 

 

ę 1999-2015 blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural