EL TROFEU ARROBA

Trofeu al jugador granota mes regular de la temporada oficial

BREU HISTORIA DEL TROFEU.

La data d'inici d'este Trofeu va ser el dumenge 3 de Setembre de 2000, en la jornada 1 de la temporada 2000/2001 de la 2¬ Divisio A. L'idea va sorgir despres de vore trofeus pareguts en unes atres pagines de clubs de futbol, i vist que era una forma molt bona de potenciar la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva (a travÚs de la propia participacio dels membres apuntats), es va decidir comenšar este Trofeu que ya ha agafat prestigi i consideracio dins del mon llevantiniste. Les edicions del Trofeu Arroba coincidixen en les temporades oficials del propi equip granota, i tant l'inici com el final del Trofeu, s'aplicarÓ al primer i a l'ultim partit oficial de l'equip. Per aixo en esta temporada 2010/2011, es posarÓ en marcha la 11¬ EDICIO d'este prestigios, i ya vetera, Trofeu granota.

Les normes per a la participacio en el Trofeu son prou simples, i des dels seus inicis nomes han variat en poquetes regles, aixina que es pot dir que des del principi, ha hagut una bona aceptacio tant del seu funcionament, com del nom que identifica este Trofeu. I es que tenint en conte que la totalitat dels correus electronics que s'utilisen per a enviar les votacions, utilisen l'arroba (@) per a les seues direccions, es pensÓ en afegir este gentilici al nostre Trofeu, passant des d'eixe moment a nomenar-se: TROFEU ARROBA.

PARTICIPACIO EN EL TROFEU.

Per a participar en el Trofeu s'ha d'estar inscrit correctament en la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, d'esta forma (al ser tots els membres part i juge), s'eviten les males interpretacions i tots i cadascu dels membres de la llista, poden vore les votacions dels participants despres de jugar-se el partit. Per a inscriure's en la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, per favor visiteu la SECCIO que ne tenim dedicada dins d'esta pagina oficial. El funcionament es molt facil, i unicament es deu d'enviar un correu electronic a la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, en les votacions finals (positives o negatives) de l'ultim partit, aixina unicament es deuran d'especificar els noms dels jugadors i la seua puntuacio.

PUNTUACIO DEL TROFEU.

Aixina la puntuacio es molt senzilla, es pot votar de forma positiva i de forma negativa, pero unicament als jugadors que hagen participat en el partit, encara que haja segut nomes 1 minut. Despres de cada jornada, per a fer el vot positiu, s'ha de triar als que penseu que han segut els tres millors jugadors del partit, aixo si, tenen que ser tres (ni mes ni menys), els jugadors triats per a la seua votacio. L'arc de puntuacio va des de 5 punts fins a 1 punt, i no es pot repetir puntuacio. O siga, si triem als jugadors A, B i C, podriem votar de la segŘent forma:

- Possibilitat 1: A 5 punts, B 4 punts i C 3 punts.

 

- Possibilitat 6: A 5 punts, B 2 punts y C 1 punt.

- Possibilitat 2: A 5 punts, B 4 punts i C 2 punts.

 

- Possibilitat 7: A 4 punts, B 3 punts i C 2 punts.

- Possibilitat 3: A 5 punts, B 4 punts i C 1 punt.

 

- Possibilitat 8: A 4 punts, B 3 punts i C 1 punt.

- Possibilitat 4: A 5 punts, B 3 punts y C 2 punts.

 

- Possibilitat 9: A 4 punts, B 2 punts y C 1 punt.

- Possibilitat 5: A 5 punts, B 3 punts y C 1 punts.

 

- Possibilitat 10: A 3 punts, B 2 punts i C 1 punt.

Utilisant este arc i modalitat de puntuacio, podem premiar millor al millor jugador de cada partit, depenent de si ha segut un bon partit o un partit ro´n, i evitarÚm igualar jugadors, que encara que han segut els millors del seu equip en el partit, no han fet el mateix partit ni els mateixos merits.

Per a fer el vot negatiu, s'ha de triar als que penseu que han segut els dos pijors jugadors del partit, aixo si, no es obligatori este tipo de puntuacio en cada partit. L'arc de puntuacio es mes simple, i va des de -2 punts a -1 punt, i no es pot repetir puntuacio. Cal recordar que esta puntuacio es totalment voluntaria, i per lo tant si es vota, es pot votar per al pijor jugadors nomes, o per als dos pijors jugadors de cada partit.

VOTACIONS DEL TROFEU.

Les votacions del Trofeu es tindran que enviar (com ya hem comentat) a travÚs de la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, d'esta forma es prega i aconsella que es faša l'enviament despres de cada partit i com a molt tart fins al dia anterior del proxim partit.

RESULTATS I DIFUSIO DEL TROFEU.

Les classificacions del Trofeu, es faran publiques a travÚs de la LLista de Correu del LLevant Unio Deportiva, encara que no siga semanal, si que haura una actualisacio de les taules classificatories, com a minim una vegada cada mes a lo llarc de l'edicio actual. De tal forma tambe s'intentarÓ donar la maxima difusio possible a travÚs d'esta pagina oficial de la penya llevantinista blaugraNET@.

Per als possibles empats en les taules classificatories entre els jugadors granotes, s'ha pensat en fer miges relatives als minuts jugats en tota la temporada, aixina cada jugador portarÓ un percentage al costat dels seus punts totals, i que indicarÓ la mija de minuts jugats per la totalitat dels partits. Este percentage unicament s'utilisarÓ per a desfer els casos d'empat entre jugadors, perque contin˙a manant el numero de punts totals entre els propis jugadors.

CLASSIFICACIONS FINALS D'ANTERIORS EDICIONS

Totes les edicions del Trofeu Arroba des dels seus inicis

 

TEMPORADA 2009/2010

En esta temporada 2008/2009, el jugador BALLESTEROS en el n˙mero 18, ha segut el guanyador de la NOVENA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2008/2009

En esta temporada 2008/2009, el jugador BALLESTEROS en el n˙mero 18, ha segut el guanyador de la NOVENA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2007/2008

En esta temporada 2007/2008, el jugador JUANMA en el numero 22, ha segut el guanyador de la OCTAVA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2006/2007

En esta temporada 2006/2007, el jugador DESCARGA en el n˙mero 23, ha segut el guanyador de la SEPTIMA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2005/2006

En esta temporada 2005/2006, el jugador CAMACHO en el numero 4, ha segut el guanyador oficial de la SEXTA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2004/2005

En esta temporada 2004/2005, el jugador RIVERA en el numero 8, ha segut el guanyador oficial de la QUINTA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2003/2004

En esta temporada 2003/2004, el jugador RIVERA en el numero 8, ha segut el guanyador oficial de la QUARTA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2002/2003

En esta temporada 2002/2003, el jugador JOFRE en el numero 11, ha segut el guanyador oficial de la TERCERA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2001/2002

En esta temporada 2001/2002, el jugador KAIKU en el numero 10, ha segut el guanyador oficial de la SEGONA Edicio del Trofeu Arroba.

 

TEMPORADA 2000/2001

En esta temporada 2000/2001, el jugador MIGUEL ANGEL en el n 21, ha segut el guanyador oficial de la PRIMERA Edicio del Trofeu Arroba.

 

 

ę 1999-2012 blaugraNET@, Societat Deportiva i Cultural